Estás viendo

Restaurante Airecel en Sóller

en: restaurantes en mallorca > restaurantes en sóller > restaurantes con costa > airecel
Airecel

Gastronomia moderna d'aire mediterrani a continuació de la terrassa de l’hotel , molt lluminós, decorat de manera senzilla i agradable. Tot plegat amb un servei atent i experimentat per que visqui una experiència gastronòmica única.

La carta del Restaurant Airecel reuneix una selecció d'entrants i plats principals que té la seva inspiració a la gastronomia tradicional de l'illa i d'altres zones d\'influència mediterrània, aprofitant els millors productes de la nostra terra.

Aquest restaurant és el lloc ideal per a un menjar de negocis, entre amics o un sopar en parella. A l'estiu cal anar-hi a conèixer la terrassa del restaurant i a gaudir d'un sopar a l'aire lliure. Tot plegat acompanyat d'una interessant carta de vins que han seleccionat amb afecte i cura. Entre ells destaquen els vins negres i blancs mallorquins.

Aquest restaurant es troba a l’Hotel Aimia i és un lloc per desconnectar de tot el que et fa nosa i connectar amb la tranquil•litat i la bona vida.

És un hotel de recent reforma (antic hotel Eden-Park) que ha cuidat tots els detalls tant en la reconstrucció, ambientació, restaurant, atenció personal i serveis.

L’Hotel es troba al bell mig del Port de Sóller, a segona línia però sense perdre de vista la mar, el tramvia que va i ve, les muntanyes, el far...

Ara que és l’hivern aquest establiment fa unes propostes molt suggerents: Pots passar una nit en una habitació doble, amb berenar inclòs, sopar al restaurant Airecel, un massatge a l’esquena i ús il•limitat de l’Spa per 85 euros per persona.

En definitiva, el restaurant és molt bo: cuina creativa amb productes de qualitat i frescs; l’habitació, preciosa, molt minimal i amb unes vistes precioses; el massatge i l’spa ja vos ho podeu imaginar. Tot això, combinat amb una personal simpatiquíssim i molt professional i amb bona companyia, es converteix en un petit luxe que val molt la pena.

Recomendado por: David Ferrer

 

Airecel

C/ Santa Maria del Camí

nº 1

Port de Sóller

971 63 12 00

30 €

ESCRIBE TU OPINIÓN

HAY 1 OPINIONES
Default Avatar
Ganador de la cena para 2 en 4 Tapas

19 de noviembre de 2008 a las 13:28

[...] Airecel: (8 8 9) 25 ptos. [...]