Estás viendo

Restaurante Celler Can Font en Sineu

en: restaurantes en mallorca > restaurantes en sineu > restaurantes mallorquines > celler can font
Celler Can Font

Este restaurante está situado en el Pla de Mallorca, en este pintoresco pueblo mallorquín en el que poder pasear y disfrutar de la naturaleza de la isla.

Celler Can Font

Ses Roses, 1

Sineu

971 52 03 13

12€ Mostra de la Cuina

www.canfont.com

ESCRIBE TU OPINIÓN

HAY 2 OPINIONES
Default Avatar
Cati

1 de diciembre de 2014 a las 23:32

Autèntica cuina mallorquina casolana que recorda a sa cuina de sa predina: albergínes farcides, paletilla, porcella, arròs brut... tot boníssim. Dinar o sopar entre les inmenses botes de vi, es converteix en una experiència única. Les postres, casolanes, delicioses. Molt recomanable el gató d'ametla amb gelat.

Marc
Marc

11 de enero de 2010 a las 18:15

Es un interesant lloc per coneixer, molt rustic, jo, personalment, vaig especialment quan vull menjar un bon frit mallorquí, el fan amb els ingredients tallats a trossos petits al moment, la cuina es vista, si un se mou pel celler pot veure com fan feina a sa cuina, molt neta, aixó es molt important, crec que es una bona senyal, el vi de la casa el tenen adins una bota i el presentan amb jerra, té un punt dolç i molte capa, d'altre banda els caragols, escaldums i la carn al forn es com casolana, postre... personalment lo millor, el gelat de ametlla torrada amb cuarto. El preu correcte. Recordau; si has de conduir... fora veure.