Restaurante Sal de Cocó

Los fogones del restaurante Sal de Coco, son calidad, innovación y frescura.

Su decoración vanguardista unida a la exquisitez de sus platos aseguran una velada totalmente fantástica.

Recomendamos toda su carta, pero en especial los pescados del día... Dependiendo de las capturas que han tenido en la barca familiar disponen de una u otra especia de pescado, fantásticos. Resaltar los huevos rotos con foie y salsa de boletus.

Es sorprendente que este restaurante no aparezca en guías, soy de valencia y he recorrido muchos restaurantes de la península, algunos de ellos con estrellas michelín, decir que no tienen nada que envidiar estos fogones con alguno de los galardonados.

Agradecimiento especial a la jefa de cocina Marta Rosselló.

Recomendado por: José Díaz

Restaurante Sal de Coco

C/ Es Carreró, 47

Colonia de Sant Jordi

971 655 225

Cocina de mercado

40 €/ persona

ESCRIBE TU OPINIÓN

HAY 9 OPINIONES
Default Avatar
Jaume

27 de marzo de 2013 a las 20:28

Hi vaig anar l'estiu passat. Un ambient molt acollidor i molt tranquil. Atenció molt bona per part dels camarers.

El menjar perfecte. Varem entrar amb unes croquetes, varem seguir amb pasta i tartar, per acabar amb postre. Repetirem segur.

Per els que demanen detalls i es queixen de preus, en opinió personal: sa calitat se paga. I per res ho trob excessiu, és "abultat" per lo que està costumat sa gent, i mi incluesc, anar a restaurants que per 20/25€ sopes molt bé en racions, però calitat? Carn i peix congelat? Tot industrial? Quan trobam llocs com Sal de Cocó que és un altre estil de cuina i restaurant del que normalment no hi ha, poca gent sabem apreciar la feina i voluntat que hi ha darrera.

Recomanable 100%

Default Avatar
mmm

19 de octubre de 2012 a las 11:03

Ses raccions són excessivament petites. Vaig quedar amb molta gana! I això ho va dir tota la taula, no només jo.

El menjar és molt bó però poc vegent el que pages. Cada persona devers 30 euros per després anar a ca nostra a tornar a menjar perquè no mos havia bastat.

Jordi i Lidia
Jordi i Lidia

22 de agosto de 2011 a las 20:34

Nos habían hablado de una cocinera ventiañera que preparaba exquisiteces en la cocina. Este fin de semana pudimos comprobarlo y genial. Enhorabuena cocinera. Sigue así. Repetiremos.

Cati R
Cati R

12 de agosto de 2011 a las 19:06

Com molts altres comentarios el menjar excel·lent: el peix és ben fresc no com a altres restaurants, i el tracte és correctíssim. Cati, quin detall vols que tenguin a un restaurant? una bossa de confetis?
Totes les vegades que ha anar a sopar-hi sempre he trobat les olivetes, l'oli del bo, la sal de cocó i un detall per obrir boca abans de començar a sopar, cosa que altres no fan i és d'agreir. Segueix així Marta.

Marina
Marina

12 de agosto de 2011 a las 16:35

Buen trato, comida excelente, lo recomiendo. VOLVEREMOS.

Cati
Cati

11 de agosto de 2011 a las 10:25

Pens el mateix que na Soli i tb que no te serveixin cap detall quan arribes. La taula buida.

Però si tot va ser bo.

soli
soli

27 de julio de 2011 a las 12:58

Buena cocina, si bien el trato y la amabilidad se echa en falta. Más alegria.

Lucia
Lucia

17 de julio de 2011 a las 11:03

Bastante bien, un poco caro quizás y la parrillada de verduras con queso de cabra demasiado aceitosa, pero en general, la comida está buena.

un colonier
un colonier

2 de febrero de 2010 a las 11:48

La excelente decoración junto con una atención impecable de la jefe de sala hace que la cocina fresca, mediterránea y de creación constante de la chef hace que la visita sea obligada y un placer para los sentidos.